dinsdag 15 mei 2012

Gouda genomineerd als beste evenementenstad

Gouda doet het goed als evenementenstad. Zo goed dat de stad maar liefst drie keer is genomineerd, op basis van twee inzendingen. Met de Goudse Winterevenementen in de categorie ‘Beste regio-evenement’ en met The Passion in de categorie: ‘Beste stadspromotie-evenement’. Bovendien is Gouda ook nog genomineerd als ‘Evenementenstad van het jaar’. De inzendingen voor deze verkiezing zijn verzorgd door Stadsmarketing Gouda. De jury van de Nationale Evenementenprijzen heeft de nominaties bekend gemaakt.
Naast de “opvallende nieuwkomer” Gouda, zijn o.a. de grote steden Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht genomineerd.


Gouda goed op de kaart

Wethouder Hans van den Akker (Stadsmarketing): “Samen met vele enthousiaste organisaties en ondernemers in de stad werken we hard aan het goed op de kaart te zetten van Gouda. Als fijne stad om in te wonen en werken, maar ook met aansprekende evenementen. Deze nominaties zijn een aanmoediging om hiermee door te gaan.” Een voorbeeld van deze samenwerking is het onlangs gelanceerde Zomerprogramma. Hierbij worden de vele evenementen die deze zomer in Gouda te beleven zijn gezamenlijk gepromoot met o.a. folders en een TV-commercial. Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl of www.welkomingouda.nl.

Prijsuitreiking

De prijzen worden op 1 juni uitgereikt in het stadhuis van Utrecht, de stad die vorig jaar Evenementenstad van het jaar werd.


Persbericht Gemeente Gouda

Geen opmerkingen: