zaterdag 2 maart 2013

538 voor War Child laat ze vliegen


In de voorbereiding op de komst van 538 voor War Child naar Gouda komt SBS6 dinsdag 5 maart luchtopnamen maken van ons historische hart van de stad: de Markt en het stadhuis. 
Dit gebeurt met een onbemande minihelikopter. Van deze opnamen wordt een promotiefilm gemaakt die SBS6 vanaf 15 maart tijdens alle reclameblokken landelijk uitzendt.

De spectaculaire luchtopname met deze helikopter is van 15.45 uur tot ongeveer 17.15 uur. SBS6 neemt tevens 60 dansers mee, die voor de promotiefilm nog een bijzondere act op de Markt laten zien.

Alle deelnemende steden gefilmd
SBS6 is mediapartner van 538 voor War Child. De omroep filmt alle steden waar de mobiele studiotruck met de Hilversumse DJ’s in de week van 22 tot 29 maart 2013 komt te staan: Alkmaar, Arnhem, Bergen op Zoom, Gouda, Groningen, Heerenveen, ’s-Hertogenbosch en Veenendaal. 

Wat doet War Child?
Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt. Het zijn verlaten oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Veel van hen belanden in de prostitutie of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat. War Child komt op voor deze
alleenstaande kinderen en geeft ze een veilige plek.

Wat doet Gouda?
Van 22 tot en met 29 maart zetten alle DJ’s van 538 zich een week lang non stop in voor War Child, Met de mobiele studio doen ze op maandag 25 maart Gouda aan. In Gouda zijn intussen al meer dan 20 acties van start gegaan!http://www.gouda.nl/538voorwarchild/Kom_ook_in_actie/Lopende_acties.


1 maart 2013
Persbericht Gemeente Gouda

Geen opmerkingen: