donderdag 14 juni 2012

Bedenk de naam voor het nieuwe Goudse zwembad



Volgend voorjaar wordt het gloednieuwe zwemcomplex in het Groenhovenpark geopend. Het vervangt de drie verouderde Goudse zwembaden. En bij een nieuw zwembad hoort ook een nieuwe naam. Denk mee en maak kans op een sportieve prijs.  

In het nieuwe complex komen o.a. 2 grote (wedstrijd)baden, een doelgroepenbad met beweegbare bodem, een buitenbad met 2 peuterbaden en een ligweide. Wie bedenkt de meest originele en aansprekende naam voor dit nieuwe zwemcomplex? Meedoen kan via www.gouda.nl/zwembad Vul voor 1 augustus 2012 het webformulier in met je naamvoorstel. Denk aan een leuke pakkende naam die niet te lang is. Een naam die Gouda landelijk goed op de kaart zet heeft een streepje voor.

Uit alle naamvoorstellen wordt een voorselectie met 3 namen gemaakt door een jury. Na de zomer kunnen inwoners zelf kiezen welke van de drie namen het gaat worden. In de jury zitten: sportwethouder Marco Kastelein, Daniëlle de Bruijn, Olympisch kampioene waterpolo, Rob Schouten, voorzitter VGSO (Vereniging van Goudse Sportorganisaties) en Daan Kramer, directeur Sport.Gouda.

De inzenders van de drie genomineerde namen krijgen als prijs een jaarkaart voor het zwembad. De hoofdprijs is natuurlijk dat het zwembad jouw naam gaat dragen en dat je wordt uitgenodigd voor de officiële opening.

Overige spelregels

Deelname staat open voor alle inwoners van Gouda. De naam mag maximaal 22 letters hebben. De naamselectie van de jury is bindend. Indieners van de 3 genomineerde namen worden door de gemeente Gouda op de hoogte gebracht. Wanneer er meerdere inzenders zijn die dezelfde genomineerde naam ingediend hebben, wordt door loting één inzender bepaald die de jaarkaart krijgt. De ingezonden naam wordt eigendom van de gemeente Gouda en mag door de gemeente en Sport.Gouda zonder beperkingen gebruikt worden.


Persbericht gemeente Gouda

Geen opmerkingen: