maandag 10 mei 2010

Straatversierpakketten WK 2010

In navolging op de succesvolle acties van 2006 en 2008 stelt de gemeente Gouda opnieuw vijftig WK-straatversierpakketten beschikbaar. Deze pakketten zijn voor bewoners die gedurende het WK 2010 hun straat of buurt een oranje tintje willen geven. Dit jaar zijn de pakketten uitgebreid met een oranje reservebank, waarop buurtbewoners kunnen zitten om de wedstrijden samen te bekijken. Deze banken zijn speciaal voor dit doel door Het Segment, de regionale school voor praktijkonderwijs, ontworpen en gemaakt.

In Gouda vinden we het belangrijk dat bewoners dingen samen doen. De gemeente Gouda is van mening dat het gezamenlijk versieren van een straat en het kijken naar sport, bijdraagt aan de goede sfeer in de buurt.

Aanvragen

Inwoners van Gouda kunnen het straatversierpakket aanvragen via een formulier op www.goudaontmoet.nl. Zij moeten dan wel tenminste vijf andere straatbewoners vinden die het initiatief ondersteunen. De aanvragen voor de pakketten kunnen tot 1 juni 2010 worden ingediend en worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Op is op!

Inhoud pakketten

De WK straatversierpakketten bestaan onder andere uit oranje vlaggenlijnen, wimpels en vlaggen. Het versierpakket is een basispakket. Bewoners worden van harte uitgenodigd hun straat verder te versieren met andere (oranje)versiersels, uiteraard in overleg met andere straatbewoners. De aanvragers van het WK straatversierpakket moeten uiterlijk een week na de finale de versieringen weer opruimen. Het verstrekte versierpakket blijft in het bezit van de aanvragers. Voor volgende gelegenheden kunnen de oranje versiersels dan weer gebruikt worden.

Persbericht Gemeente Gouda

Geen opmerkingen: