maandag 19 november 2012

Vrijwilligerspenning voor de motor van Boven de 7e Verdieping


Op zondag 18 november ontvangen de heer M.H.R. (Marc) Meijer en de heer M. (Marien) Brand de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Daphne Bergman. Zij krijgen de penning vanwege hun jarenlange inzet om Gouda met hun Stichting Boven de 7e Verdieping op een positieve manier in het licht te zetten.

Marc Meijer en Marien Brand zijn oprichter van de Stichting Boven de 7e Verdieping en sindsdien jaarlijks actief met de organisatie van een verfrissend cultureel project. Marc en Marien vormen samen de vaste kern van de stichting. In de afgelopen tien jaar hebben zij tien totaal verschillende en voor Gouda bijzondere producties gemaakt. Naast het bedenken en uitvoeren van kunst- en cultuurprojecten zijn zij zeer gedreven om Gouda positief neer te zetten.

Boven de 7e Verdieping
Stichting Boven de 7e Verdieping is 10 jaar geleden opgericht met als doel  kunst- en cultuurprojecten in Gouda en de regio te organiseren. Film in de Polder, Say Cheese Gouda en Stap in Gouda zijn enkele projecten van de afgelopen 10 jaar. De laatste productie was OER-BOER. Voor elk project kan Boven de 7e Verdieping rekenen op steun van lokale en regionale organisaties en een hele grote groep vrijwilligers.

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.


Persbericht gemeente Gouda


Geen opmerkingen: