vrijdag 5 april 2013

Kom op zaterdag 20 april naar de feestelijke openingsdag van het Groenhovenbad


Gouda’s nieuwe zwemcomplex houdt op 20 april OPEN HUIS. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn rondleidingen, gratis zwemclinics, demonstraties, aquafit/robic, baby-peuter zwemmen, recordpogingen, infomarkt en meer. 
Vanaf 9.00 uur bent u welkom tot 16.00 uur ’s-middags. 
Kom ook en neem uw zwemkleding mee!

In het nieuwe zwemcomplex is in totaal 1.385 m2 zwemwater met ruimte voor recreatief zwemmen, zweminstructie, doelgroepzwemmen en (top)sport. Er zijn o.a. een groot  en een kleiner (wedstrijd)bad, een doelgroepenbad met beweegbare bodem, 2 peuterbaden, een buitenbad, een ligweide en gezellige horeca. Het feestelijke openingsweekend wordt mogelijk gemaakt door de gemeente, de zwemsportverenigingen en Sport.Gouda. Aanmelden voor de clinics, zwemmen en rondleidingen kan ter plekke, maar vol=vol.

Sportwethouder Marco Kastelein: “Graag wil ik u welkom heten in het nieuwe zwemcomplex Groenhovenbad. Komt u ook kijken op de openingsdag op zaterdag 20 april? De hele dag zijn er volop activiteiten en kunt u ook meezwemmen als u wilt. Een goed moment om te zien hoe mooi het nieuwe zwembad is geworden. Dan kunt u ook kennis maken met al die mooie en actieve zwemverenigingen die we hebben. Voor jong en oud, minder-valide of topsporter, het nieuwe zwembad is er voor iedereen.
Namens het college van B en W  en de Goudse gemeenteraad, wil ik u van harte uitnodigen om te komen kijken en zwemmen. Graag hoop ik u in het Groenhovenbad te ontmoeten!”


                                                                                                                                                                  - Persbericht gemeente Gouda

Geen opmerkingen: