maandag 28 maart 2011

Wat is jouw passie?

De Goudse Hartstocht verzamelt sinds vorig jaar passies in Gouda tijdens huiskamerfietstochten.

Vanaf 21 maart gaan zij ook de straat op, kriskras door Gouda, op zoek naar die passies. Een passie is iets waar je graag mee bezig bent. Waar je enthousiast van wordt! Bijvoorbeeld een creatieve hobby, reizen, dansen, koken, een popidool, verzameling of huisdier.

De Goudse Hartstocht verzamelt deze passies in de vorm van filmpjes en foto's.
De Goudse Hartstocht over de actie: 'Het idee om dit voorjaar actief iets met de passies van Gouwenaars te doen, is aangewakkerd doordat Gouda binnenkort gaststad is van muziekevenement The Passion. Het bruggetje naar ‘de passie’ en de Goudse Hartstocht was snel gemaakt. Door inwoners van Gouda de vraag te stellen: Wat is jouw Passie? krijgen we een bonte mix van enthousiaste verhalen als antwoord.’

De Goudse Hartstocht gaat vanaf 21 maart op pad om passies in Gouda te verzamelen. Op straat, in de supermarkt, voor het schoolplein, in het café en bij mensen thuis. Iedereen kan ook zelf een filmpje of foto maken en opsturen of helpen met verzamelen. Lees meer hierover op www.goudsehartstocht.nl/watisjouwpassie.

Vanaf 21 april, de dag van the Passion, tot eind mei worden de ‘gevonden passies’ op een verrassende manier op diverse plekken gepresenteerd. Bij elkaar geeft het een levendig beeld van de inwoners van Gouda!

De actie ‘Wat is jouw passie?’ wordt ondersteund door de subsidieregeling Goed voor Gouda en Stadsmarketing Gouda. Meer informatie via http://www.goudsehartstocht.nl/.


Persbericht

Geen opmerkingen: